NOČNÍ MŮRA nebo nejhezčí den v roce?

NOČNÍ MŮRA nebo nejhezčí den v roce?

Milé kabelkářky a batůžkářky!

Už jste vzali děti do divadla? A myslíte si, že je to důležité? Koukejte!

"Kino je vždy jistota, zejména vybereme-li osvědčený film, nejlépe pohádkový - uspokojí všechny🎬"

Ale divadlo, to je jiná písnička.

"Co mají společného, je snad příběh, práce s fikcí, to, že v divadle i ve filmu vystupují většinou živí herci. Divadlo sice mnohé nemůže, ale právě proto si hledá cestu v krásné tvořivé hře, při níž počítá i s divákovou fantazií, jeho spoluúčastí."🎭

"Velkou hodnotou divadla je, že lidé spolu sdílejí zážitky, a to v rovině diváků i herců. Zážitek ze společného sdílení známe asi všichni - jak rozdílný je zážitek z filmu při sledování v televizi, a v nabitém sále! Divadlo se na rozdíl od filmu nemůže této hodnoty vzdát. Film již nutně nepotřebuje sál, stává se „věcí", již lze přenést do světa soukromého, vlastnit.

Divadlo bez živého setkání živých s živými však existovat nemůže."

Čerpala jsem v článku Rámcových vzdělávacích programů pro učitele.

MOJE TIPY KAM VYRAZIT:

ÚSTECKÝ a LIBERECKÝ KRAJ: U nás na severu máme skvělé loutkové Sváťovo dividlo

BRNO: Tady frčí Divadlo Radost, které má programy už i pro batolata

PRAHA: Zkoušeli jsme v Národním divadle Batolaternu a chystáme se v září na Zázrak (s)tvoření. V divadle Minor mě zaujalo trochu cirkusově vypadající představení Tramtárie od 5 let.

JIŽNÍ ČECHY: i v létě můžete navštívit Malé divadlo, zejména úchvatné musí být představení Úplně celá česká historie v otáčivém hledišti v Českém Krumlově pro děti starší 8 let.

PLZEŇ: V divadle J.K. Tyla v Plzni mě zaujalo operní představení Kocoura v botách.

HRADEC KRÁLOVÉ: Tady bych navštívila divadlo Drak a jejich představení Slož si, nebo Neboj Neboj pro děti od 3 let. Oboje vypadá skvěle.

OLOMOUC: Tady jsem moc aktuálního nenašla, ale 11.5. můžete do divadla Tramtárie zajít na představení O pračlovíčkovi plné dinosaurů, to by mohlo být skvělé pro chlapečky.

Při sbírání tipů jsem dostala velkou chuť někam vyrazit! Tak doufám, že vy taky.

Hledáte praktickou kabelku nejen do divadla?

Pak jsou kabelky MAYA a MIA tou správnou volbou! S jejich roztomilým jahodovým vzorem a neobvyklým baculatým tvarem přitahují pozornost všude, kam jdete. S praktickým zapínáním na zip jsou vaše věci v bezpečí. Obě jsou k dispozici ve dvou osvěžujících barvách zadního dílu - červené a korálové. Navíc si u menší Mii můžete vybrat mezi dětským nebo delším dospělým popruhem.

Nebo zvolíte menší kabelku s klopou MARTA, která se dá nosit i jako ledvinka přes hrudník, nebo přes záda? A opět má zapínání na zip.

A nezapomeňte i na ladící mašličku! Holčičky jsou s ní naprosto dokonalé.

Která bude ta vaše?

Papa M.❤

Zpět na blog

Napište komentář